juonto.jpg

juonto

Juontajalla on tärkeä rooli illan rakentajana. Astuessaan ovesta sisään juontaja on ensimmäisenä vastassa toivottamassa iloisesti kaikki tervetulleiksi karkkien kera. Hän luo illalle
kotoisan ilmapiirin, ja huolehtii, että jokainen vanha ja uusi kävijä kokee itsensä tervetulleeksi.

Ennen illan virallisen ohjelman alkua vastuulliset kerääntyvät yhteen, ja juontaja käy läpi illan ohjelman yksityiskohdat lopettaen illan puolesta rukoilemiseen. Ohjelman aikana juontajalla on useita puheenvuoroja, joissa hän johtaa illan tapahtumien (ylistys, kolehti, opetus, info) kulkuaaloittaen ”jäänmurtaja-leikillä”. Tule mukaan palvelemaan juontajana!

Tiimiä johtaa Riikka!

juontajaphone2.jpg
kahvitus.jpg

kahvitus

Tie sydämeen käy vatsan kautta - eikös se niin mene. Ennen tilaisuutta meillä on tapana tulla kohtaamaan uusia ja vanhoja ystäviämme arkiviikon jälkeen ja mikäpä siihen olisikaan parempi tapa, kuin kahvikupposen ääressä. Myös tilaisuuden jälkeen siirrymme nauttimaan yhdessä pientä iltapalaa ja vaihtamaan samalla lisää kuulumisia. 

Jos sä koet, että sun paikka palvella lähimmäisiäsi olisi kahvitustiimissä tai muuten vaan tykkäät puuhailla keittiön puolella, oot supertervetullut mukaan tiimiin!

Tiimiä johtaa Joel!

nathan-dumlao-451103.jpg
rukous.jpg

rukous

Rukouspalvelussa pääsee rukoilemaan toisten puolesta. Iltojen aikana rukouspalvelussa toimii yleensä kaksi rukouspalvelijaa. Rukouspalveluvuoroja voi ottaa toimintakauden aikana sen verran kun haluaa. Rukouspalvelutiimiin ja rukouspalvelijaksi on helppo tulla mukaan, jos kokee ihmisten kuuntelemisen ja rukouksen olevan lähellä sydäntä.

Rukous ja rukouspalvelu illoissa on hyvin vapaata. Jokainen rukouspalvelija voi siis toteuttaa sitä omalla tavallaan. Tarkoituksena rukouspalvelussa on yhdessä rukoillen jakaa elämässä eteen tulevia asioita, iloja ja suruja.

Tiimiä johtaa Piia!

ben-white-194220.jpg
sisustus.jpg

somistus

Somistustiimi on tiimi, jossa suunnitellaan Illan teemaan ja fiilikseen sopiva sisustus. Somistustiimissä pääsee toteuttamaan omaa luovuuttaan ja kokeilemaan uusia juttuja.

Tätäkään juttua sinun ei tarvitse tehdä yksin vaan somistusvuoro on aina pareittain. Somistus meidän
seurakunnassa on hyvin tärkeä osa iltaa, sillä se on suuri tunnelman luoja ja ensivaikutelman tuoja. Käytettävissä on verhoja, valoja ja kaikenlaista muuta sälää jolla pystyy toteuttamaan oman visionsa.

Somistustiimiin mukaan tulemalla oppii varmasti jotain uusia luovan neron taitoja. Sinun ei tarvitse osata tai tietää aiheesta mitään. Me opetamme tärkeimmät asiat ja ohjaamme sinut
alkuun. Tärkeintä on oman luovuutesi ja visiosi toteuttaminen.
Ois mahtavaa saada just sut messiin meiän tiimiin!

Tiimiä johtavat Ekku ja Mortti!

diego-ph-272474.jpg
vaksi.jpg

vaksi

Vaksi, vahtimestari, poke, portsari, järkkäri... - you name it!

Vaksina vastaat siitä, että ovet avautuvat ja sulkeutuvat oikeaan aikaan. Ihmisten kohtaamisen ohessa huolehdit, että jokainen löytää tiensä saliin tilaisuuden alkaessa ja keräät illan aikana myös kolehdin nuortentoimintamme hyväksi.

Jos ajattelet, että tää voisi olla sun juttu, niin älä epäröi ilmoittautua vapaaehtoiseksi, just sua tarvitaan! 

Tiimiä johtaa Petri!

tim-marshall-121106.jpg
vania-shows-429708.jpg

tekniikka

Valot, kamera, käy! Tekniikkatiimissä pääset mukaan oleelliseen rooliin tilaisuuksiemme toteuttamisessa mahdollistaen sen, että yleisö näkee ja kuulee kaiken mitä lavalla tapahtuu. Tämän lisäksi pääset mukaan ideoimaan, kehittämään ja luomaan audiovisuaalista sisältöä niin tilaisuuksiimme kuin ulospäin suuntautuvaan levitykseen esimerkiksi somessa.

Jos siis sydämesi sykkii audiotaajuuksille tai visuaalinen silmäsi lepää RGB-sykkeessä, tai vain muuten olet kiinnostunut audiovisuaalisesta teknisestä tuotannosta, tervetuloa mukaan!

Tiimiä johtavat Mikko ja Mikko!

hannah-troupe-430145.jpg
ylistys.jpg

ylistys

Ylistys on jokaisen ihmisen oma tapa lähestyä ja kiittää Jumalaa. Ylistystä voi tehdä monella eri tapaa; jotkut ylistävät musiikin kautta, toiset tanssin, jotkut ehkä taiteen kautta ja joillain saattaa olla ihan oma tapa ylistää. Ylistystiimin tehtävänä on johdattaa ihmiset ylistykseen. Se ei ole esiintymistä eikä paineita tarvitse olla ylistyksen vetämiseen.

Jos tunnet että haluaisit olla mukana johtamassa ihmisiä ylistykseen, olisi ihana saada just sut mukaan.

Tiimiä johtaa Essi!

edwin-andrade-158050.jpg
ilta_kuva_1.jpg

jotainmuuta

 

Me haluamme painottaa toistemme yksillöllisiin lahjoihin ja luovuuteen, ja pyrimme tarjoamaan tiimeissämme mahdollisuutta tähän. Onko mielessäsi kuitenkin jotain muuta tapaa millä haluaisit tuoda luovuutesi esiin toiminnassamme, jotain mitä emme vielä ole edes osanneet odottaa tarvitsevamme?

Ole rohkeasti yhteydessä tiimiläisiimme ajatuksesi kanssa, tehdään yhdessä just sun osaamisestasi osa toimintaamme ja Jumalan suunnitelmaa!

DJI_0038.jpg