vapis-2.jpg
 
 
logopng_tiivis.png
 
 
 
 
 

Keitä me olemme? 


Meidän porukka on kuin yksi iso perhe erilaisia ihmisiä. Meitä yhdistää se, että me rakastetaan Jumalaa ja halutaan elää Hänen tahtonsa mukaan. Me nautitaan elämästä ja hengaamisesta yhdessä. Meille seurakunta on kuin toinen koti, jossa meidän on hyvä olla. 

Meidän rukous on, että Jumalan hyvä tahto voisi tapahtua sun ja mun elämässä, meidän seurakunnassa sekä tässä kaupungissa.
 

Me kokoonnutaan kohtaamaan Jumalaa ja uusia sekä vanhoja ystäviämme joka lauantai meidän klo 18.30 alkavaan nuorten ja nuorten aikuisten Ilta. -iltaan. Lisäksi meidät voit varmasti löytää aina kuukauden viimeisenä sunnuntaina järjestettävästä koko seurakunnan klo 17.30 alkavasta Iltakirkko -jumalanpalveluksesta.

Just sä oot supertervetullut mukaan meidän tilaisuuksiin ja porukkaan täysin sellaisena kuin olet! 

 
 Nuorisotyöntekijä Eerika Hammar  p. 0449733138 hammar.eerika@gmail..com

Nuorisotyöntekijä Eerika Hammar

p. 0449733138
hammar.eerika@gmail..com

 
tiimit.png
 

Palvele omilla lahjoillasi sellaisena kuin olet

Tiimissä palveleminen on erinomainen tapa luoda merkityksellisiä ystävyyssuhteita seurakunnassa ja palvella porukassa, joka palaa halusta nähdä seurakunnan kasvavan ja kehittyvän paikaksi joka reflektoi Jumalan luonnetta ja luovuutta.

Jos sinua kiinnostaa liittyä mukaan tiimiin, niin me mielellämme ohjaamme sinut itsellesi sopivalle paikalle. Lisätietoa tiimeistämme löydät alla olevista linkeistä tai tilaisuuksissamme vetämällä ketätahansa tiimiläistä hihasta, tervetuloa mukaan!

 

 
SAARNAT.png