vapis-2.jpg
 
 
logopng_tiivis.png
 
 
 
 
 

Keitä me olemme? 


Meidän porukka on kuin yksi iso perhe erilaisia ihmisiä. Meitä yhdistää se, että me rakastetaan Jumalaa ja halutaan elää Hänen tahtonsa mukaan. Me nautitaan elämästä ja hengaamisesta yhdessä. Meille seurakunta on kuin toinen koti, jossa meidän on hyvä olla. 

Meidän rukous on, että Jumalan hyvä tahto voisi tapahtua sun ja mun elämässä, meidän seurakunnassa sekä tässä kaupungissa.
 

Kesäkuukausien (kesä-, heinä- ja elokuu) aikana kokoonnumme vapiksella joka kuun 3. kokonaisen viikon lauantaina viettämään aikaa yhdessä ylistämään, oppimaan, rukoilemaan ja viettämään aikaa yhdessä klo 18:00 alkaen.

Just sä oot supertervetullut mukaan meidän tilaisuuksiin ja porukkaan täysin sellaisena kuin olet! 

 
 Nuorisotyön koordinaattori         Mikko Larke  p. 0407373627 larke.mikko@gmail.com

Nuorisotyön koordinaattori         Mikko Larke

p. 0407373627
larke.mikko@gmail.com

 
kalenteri.png
 
 
 
tiimit.png
 

Palvele omilla lahjoillasi sellaisena kuin olet

Tiimissä palveleminen on erinomainen tapa luoda merkityksellisiä ystävyyssuhteita seurakunnassa ja palvella porukassa, joka palaa halusta nähdä seurakunnan kasvavan ja kehittyvän paikaksi joka reflektoi Jumalan luonnetta ja luovuutta.

Jos sinua kiinnostaa liittyä mukaan tiimiin, niin me mielellämme ohjaamme sinut itsellesi sopivalle paikalle. Lisätietoa tiimeistämme löydät alla olevista linkeistä tai tilaisuuksissamme vetämällä ketätahansa tiimiläistä hihasta, tervetuloa mukaan!

 

 
SAARNAT.png