vapisrekry_web_v2.jpg
header-logo.png
 

Haemme nuorisotyöntekijää johtamaan ja kehittämään seurakuntamme nuorisotyötä - sekä kasvamaan kanssamme. Toimit osana työntekijätiimiämme ja toteutat työtä nuorten keskuudessa yhdessä nuorten tiimien kanssa. Osallistut viestintään ja tavoittavaan työhön, sekä vaikutat seurakunnassamme laaja-alaisesti.

Toivomme sinulta näkemystä ja kokemusta nuorisotyöstä seurakunnassa sekä kykyä saada hyvä yhteys nuoriin niin kasvotusten kuin sosiaalisessa mediassakin. Pystyt rakentamaan avointa, turvallista ja kodinomaista yhteyttä. Jaat vastuuta sekä tuet ja viet nuoria eteenpäin. Arvostamme myös teologista koulutusta tai opintoja raamattukoulussa, sekä hyvää englannin kielen taitoa.


Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä syyskuun 2018 alussa tai sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi 31.3. mennessä Ari Korolaiselle (sähköposti alla) ja liitä mukaan CV sekä lyhyt esittelyvideo itsestäsi.

Kysy meiltä rohkeasti lisää! Lisätietoja tehtävästä antavat seurakunnanjohtaja Ari Korolainen (ari.korolainen@svk.fi, 0405100799) ja nuorisotyöntekijä Eerika Hammar (hammar.eerika@gmail.com, 0449733138).


Ohjeet videon lähettämiseen:

Luo oma tili Google Driveen, Dropboxiin tai vastaavaan pilvipalveluun, jonka kautta videon voi jakaa. Tallenna video pilvipalveluun omalla nimelläsi muotoon “Sukunimi_Etunimi.mp4”. Videon keston tulee olla noin 1 min.

Lisää luomasi videotiedoston jakolinkki hakemukseen. Tarkista, että ilmoittamasi Google Drive -linkki (tai muun pilvipalvelun linkki) toimii. Muista jakaa tiedosto niin ettei sen lataaminen vaadi tunnistautumista (jakoasetukset "kaikki linkin saaneet").